Agitator magnetic cu placa din ceramica - IKA RCT 5 Digital

Producator: IKA Germania

Agitatorul magnetic RCT 5 Digital are o placa de de agitare dreptunghiulara cu un strat ceramic alb, rezistenta la agenti chimici si zgarieturi.

Afisajul este realizat din sticla rezistenta chimic si intarita, ceea ce creste siguranta utilizatorului. În plus, un simbol din afișaj avertizează în cazul unei suprafețe fierbinți și, prin urmare, protejează de arsuri. Circuitul de siguranță poate fi reglat până la 370 °C.

Indiferent daca se determina directia de rotatie, functiile temporizatorului sau programarea secventei, procesul de agitare al RCT 5 Digital poate fi programat individual de la inceput pana la sfarsit. În acest fel, reacția se desfășoară în mod fiabil și sigur, chiar și fără monitorizare.

Agitatoarele magnetice se folosesc pentru agitarea probelor lichide in vederea omogenizarii acestora prin utilizarea unei bare de agitare magnetice plasate într-un recipient de lichid. Odată activat, bara de agitare se roteste cu o viteza reglabila, asigurand omogenizarea lichidului din vas.

  • Dimensiuni: 160 x 85 x 270 mm
  • Greutate: 2.6 kg