Analizoare de O₂ si C O₂ de inalta precizie - MAT1500

Producator: Krüss Optronic Germania

Analizoarele de gaz ofera rezultate de masurare rapide si fiabile. Sunt folosite de multe companii pentru inspectia calitatii in laborator dar si la linia de productie daca sunt umplute sau ambalate produse sensibile sau perisabile.

Analizoarele noastre de atmosfera modificata (MAT) sunt potrivite atat pentru prelevarea aleatorie, cat si pentru monitorizarea permanenta a amestecului de gaz utilizat la masinile de ambalat.

Modelul MAT1500 este prevazut cu un senzor de dioxid de zirconiu si un senzor infrarosu nedispersiv, ceea ce il face potrivit pentru o gama larga de aplicatii, cu perfomanta si precizie ridicate. Masuratorile sint finalizate in doar cca. 10 sec.

Ca si in cazul modelului MAT1400, se pot obtine rezultate foarte precise cu masuratori unice ale concentratiilor de oxigen datorita detectiei min/max, chiar daca este disponibil doar un volum mic de proba.

Analizoarele de gaz ofera rezultate de masurare rapide si fiabile. Sunt folosite de multe companii pentru inspectia calitatii in laborator dar si la linia de productie daca sunt umplute sau ambalate produse sensibile sau perisabile. Analizoarele noastre de atmosfera modificata (MAT) sunt potrivite atat pentru prelevarea aleatorie, cat si pentru monitorizarea permanenta a amestecului de gaz utilizat la masinile de ambalat.

  • 200 x 150 x 350 mm
  •  Greutate: 4.6 kg