Baie de apa digitala 8 L – Model NE3-8DT

Producator: Nickel Electro UK

Baia de apa digitala NE3-8DT are o capacitate de 8 litri, fara agitare, cu capac transparent de forma triunghiulara, cu balamale, manere, placa de baza perforata si timer.

Băile de apa din seria NE3 dispun de un control de precizie a temperaturii cu o opțiune pentru a permite temporizările de pornire sau pornire întârziata, acestea din urmă fiind utile pentru pre-condiționarea temperaturii apei înainte de utilizare. Cuva este din otel inox de inalta calitate si are la baza un raft perforat din otel inox.

Baile de apa digitale din seria NE3 sunt echipate cu capac transparent din policarbonat cu balamale, usor de utilizat, special conceput pentru intoarcerea in baie a condensului in timpul incalzirii. De asemenea, acest model a fost prevăzut cu un robinet de scurgere rezistent, proiectat pentru a goli rapid baia de apă, suprafețe antibacteriene vopsite și ecran cu afișaj LED iluminat pentru valori de temperatură și timp.

Băile de apă digitale fara agitare NE3-8DT cu temporizatoare sunt proiectate pentru imersarea flacoanelor / sticlelor / rafturilor într-un mediu de temperatură foarte stabil în întreaga baie de apă.

  • Exterior: 332x270x290 mm
  • Interior: 300x240x150 mm
  • Nivelul de apa: Maxim 130 mm
  • Ambalata: 38x23x29 cm

Baile de apa din seria NE3 se livreaza cu certificat de calibrare de fabrica la două temperaturi de referință, validând fiecare baie pentru încredere totală în utilizare.

Rezistenta de incalzire și senzorul de temperatură sunt dispuse sub cuva de otel inox, asigurand o zonă de lucru liberă, care este ușor de curățat. Amprenta de încălzire acoperă baza inferioară a rezervorului, oferind un transfer de energie rapid, timp de încălzire mai rapid și o reducere a consumului de energie, cu o uniformitate îmbunătățită a temperaturii.