Despre Euritmic Grup

DESPRE NOI

EURITMIC GRUP este o societate cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2003, ce are ca activitate principala importul si comercializarea de aparatura si mobilier de laborator precum si asigurarea serviciilor specializate de asistenta tehnica post-vanzare, service in garantie si post-garantie.

OBIECTIV

Obiectivul nostru este de a furniza solutii si dotari complete, profesioniste si eficiente in domeniul controlului de calitate in laborator si productie, insotite de servicii calificate de consultanta, instruire, service, calificare si validare, prin reprezentarea cu succes a peste 20 dintre cei mai importanti producatori mondiali in domeniu.

PROFESIONALISM

Prin profesionalism si promptitudine am reusit sa detinem un important portofoliu de clienti in diferite domenii: industria farmaceutica, industria agro-alimentara, laboratoare de control apa, aer, sol, sanitar, sanitar-veterinar, industria petroliera, industria materialelor de constructii, institute de cercetare, scoli si universitati, etc.

EXPERIENTA

Experienta specialistilor nostri face ca Euritmic Grup sa se adapteze foarte usor cerintelor clientilor si pietei, fiind in masura sa ofere solutii optime la problemele tehnice ale utilizatorilor, dezvoltarea si configurarea unor noi metode de lucru si utilizare eficiente, asigurand suport tehnic profesionist.

COLABORATORI

Colaboram cu furnizori de prestigiu de echipamente de laborator, certificati ISO 9001, de la care avem permanent tot suportul necesar in activitatea noastra, prin participarea specialistilor nostri la cursuri de specializare si instruiri.
Inca din 2004, firma noastra este certificata SR ISO 9001: 2015 datorita sistemului de management al calitatii care aduce o foarte buna si eficienta organizare interna cat si un plus de incredere partenerilor nostri.

ACTIVITATE

In fiecare an participam la expozitii de specialitate si organizam simpozioane, unde venim in intampinarea clientilor nostri prin expunerea si prezentarea ultimelor noutati in domeniul echipamentelor de laborator.

O alta latura a activitatii noastre o reprezinta serviciile de calificare si validare in industria farmaceutica asigurate de un departament specializat de validari, dotat cu instrumente profesionale de masura, control si monitorizare, calibrate, certificate si etalonate pentru verificarea temperaturii, umiditatii, presiunii, iluminarii, vitezei, clasei de curatenie, etc.