Mese cu dulapuri inferioare la baza

Producator: Waldner Germania

Mesele cu dulapuri inferioare la baza sunt sustinute de dulapuri fixe, contactul cu pardoseala realizandu-se printr-o plinta din lemn stratificat, fara imbinari la colțuri si etansare perfecta la nivelul pardoselii. Plinta permite alinierea cu diferite piese de mobilier precum dulapuri mobile pe role sau mese mobile pe role. Mesele se pot regla pe inaltime pentru reglarea planeitatii cu ajutorul picioarelor reglabile.

Exista o gama larga de blaturi de laborator care pot fi folosite in combinatie cu aceste mese, ce poate fi consultata aici.

  • Mesele de laborator Waldner au multiple functionalitati in orice zona a laboratorului, asigurand flexibilitate in laborator datorita separarii sistematice a mobilierului de modulele de servicii. Mesele de laborator ofera un nivel inalt de stabilitate, au un design liniar si totodata sunt rezistente la factori externi datorita finisajului lor omogen acoperit cu pulbere ce protejeaza cadrele meselor.
  • Dulap inferior pe plintă cu autosusținere, echipat cu blat confecționat din diverse materiale (ca suprafață de lucru) și cu zonă de depozitare, pentru lucrul în laborator.
  • Construcție suport pentru echipamente analitice și suprastructuri.

Lungime totală [mm]: maxim 3000

Lungime, dulap inferior [mm]: 450 / 600 / 900 / 1200

Lățime [mm]: 750 / 900

Înălțime de lucru [mm]: 750 / 900

Capacitate de încărcare / cadru [kg]: 200

Construcție: Robustă, fixă și parțial demontabilă

Picioare reglabile pe înălțime: reglabile individual, pentru a compensa denivelarile pardoselei

Blat de lucru: În funcție de necesități