Mese cu cadru suport tip C

Producator: Waldner Germania

Mesele de laborator cu cadrul suport tip C sunt foarte stabile, avand o structura de suport pentru echipamente de laborator si ansambluri de analiza. Mesele cu cadru suport tip C permit pozitionarea de dulapuri inferioare combinate (dulapuri mobile pe role sau dulapuri pe plinta), indiferent de dimensiunea cadrului.

Cadrul suport de tp C este ajustabil pe inaltime pentru rglarea planeitatii perfecte. Este prevazut cu picioare reglabile de forma rectangulara si cap de sprijin din plastic, cu sistem de reglare mascat etans pentru a nu permite depuneri ambientale , asigurand astfel sanitizare usoara. Cadrul suport de tip C la mesele de laborator Waldner sustine o greutate de pana la 200 kg/metru liniar de blat.

Mesele cu cadru suport tip C confera utilizatorului un spatiu liber generos pentru genunchi si picioare, chiar si in cazul in care exista dulapuri inferioare mobile pe role sau suspendate pe cadrul suport. Mesele cu cadru suport tip C permit pozitionarea de dulapuri inferioare combinate (dulapuri mobile pe role sau dulapuri pe plinta), indiferent de dimensiunea cadrului.

Exista o gama larga de blaturi de laborator care pot fi folosite in combinatie cu cadrul suport tip C, ce poate fi consultata aici.

  • Mesele de laborator Waldner au multiple functionalitati in orice zona a laboratorului, asigurand flexibilitate in laborator datorita separarii sistematice a mobilierului de modulele de servicii. Mesele de laborator ofera un nivel inalt de stabilitate, au un design liniar si totodata sunt rezistente la factori externi datorita finisajului lor omogen, cadrele fiind acoperite cu pulbere epoxy de protectie.
  • Ramă suport cu blat confecționat din diferite materiale ca suprafață de lucru și zonă de depozitare pentru lucrul în laborator.
  • Construcție suport pentru echipamente analitice și suprastructuri.

Lungime [mm]: 600 / 900 / 1200 / 1500 / 1800

Lățime [mm]: 600 / 750 / 900

Înălțime [mm]: 750 / 900

Capacitate de încărcare / cadru [kg]: 200

Construcție: Pentru dulapuri inferioare suspendate sau mobile pe role. Acestea pot fi mutate continuu.

Picioare reglabile pe înălțime: reglabile individual.

Cadru suport: Profil oțel 70/25/3 mm.

Blat de lucru: În funcție de necesități.

Picioare reglabile pe înălțime: Carcasă de plastic cu ax din oțel.