Model Alpha 1-4 LSCbasic

Producator: Martin Christ Germania

Liofilizatorul de laborator Alpha 1-4 LSCbasic de inalta performanta ofera o liofilizare eficienta, fiind dotat de asemenea si cu un colector de uscare pentru 8 baloane cu fund rotund si sticle cu filtru si gat larg.

Acest model are operare intuitiva prin afisaj cu ecran tactil datorita interfetei de utilizare LSCbasic, care va usureaza munca, datorita secventelor automate de proces care asigura rezultate productibile.

Puteti alege dintr-o gama larga de configuratii pentru a adapta liofilizatorul in mod optim conform nevoilor dvs. specifice.

Temperatura condensatorului de -55˚C permite uscarea produselor apoase.

Liofilizatorul Alpha 1-4 LSCbasic este potrivit pentru uscarea prin congelare a substantelor solide si solutiilor apoase (de ex: culturi de bacterii si virusuri, plasma sanguina, fractiuni de ser, anticorpi, seruri, vaccinuri, produse farmaceutice precum cloramfenicol, streptomicina, vitamine, fermenti si extracte de plante pentru teste biochimice).

Liofilizarea este o procedura pentru uscarea blanda a produselor de inalta calitate, prin care produsul utilizat se usuca prin sublimare fara trecere prin faza lichida.

Produsele care nu se pot pastra bine atunci cand sunt dizolvate in apa pot fi conservate prin liofilizare. In timpul acestui proces, proprietatile biologice ale acestor substante sensibile sunt pastrate, iar compusii raman neschimbati din punct de vedere calitativ si cantitativ. Dupa adaugarea apei, produsele vor avea aceleasi caracteristici ca si cele originale.

  • 390 x 415 x 540 mm + 80mm conexiunea la vid
  • Greutate: 42 kg