Model Alpha 3-4 LSCbasic

Producator: Martin Christ Germania

Liofilizatorul de laborator Alpha 3-4LSCbasic are un sistem special de liofilizare disponibil in doua configuratii diferite, indeplinind cu usurinta cerintele de siguranta pentru cei mai comuni solventi organici inflamabili, este dotat cu un condensator intern si este realizat in totalitate din otel inoxidabil(316L).

Liofilizatorul Alpha 3-4 LSCbasic este potrivit pentru uscarea prin congelare a substantelor solide si solutiilor apoase (de ex: culturi de bacterii si virusuri, plasma sanguina, fractiuni de ser, anticorpi, seruri, vaccinuri, produse farmaceutice precum cloramfenicol, streptomicina, vitamine, fermenti si extracte de plante pentru teste biochimice).

Liofilizarea este o procedura pentru uscarea blanda a produselor de inalta calitate, prin care produsul utilizat se usuca prin sublimare fara trecere prin faza lichida.

Produsele care nu se pot pastra bine atunci cand sunt dizolvate in apa pot fi conservate prin liofilizare. In timpul acestui proces, proprietatile biologice ale acestor substante sensibile sunt pastrate, iar compusii raman neschimbati din punct de vedere calitativ si cantitativ. Dupa adaugarea apei, produsele vor avea aceleasi caracteristici ca si cele originale.

  • 415 x 780 x 555 mm
  • Greutate: aprox. 86 kg