Model Delta 2-24 LSCplus

Producator: Martin Christ Germania

Liofilizatorul de laborator Delta 2-24 LSCplus de inalta performanta ofera o liofilizare eficienta datorita tehnologiei inovatoare Wireless Shelf. Congelarea si uscarea se realizeaza in interiorul condensatorului de gheata (metoda cu o singura camera) pe 5 rafturi care se pot incalzi, optional cu ventilator.

Liofilizatorul poate fi configurat cu accesorii necesare conform nevoilor dvs.

Controlerul LSCplus simplu si intuitiv accepta controlul manual si automat al procesului pentru rezultate productive, fiind disponibile doua metode diferite de uscare pentru a gestiona orice activitate de laborator.

Temperatura condensatorului de -85˚C pemite realizarea aplicatiilor pentru probe care contin solventi sau cu puncte eutectice scazute.

Liofilizatorul Delta 2-24 LSCplus este potrivit pentru uscarea prin congelare a substantelor solide si solutiilor apoase (de ex: culturi de bacterii si virusuri, plasma sanguina, fractiuni de ser, anticorpi, seruri, vaccinuri, produse farmaceutice precum cloramfenicol, streptomicina, vitamine, fermenti si extracte de plante pentru teste biochimice).

Liofilizarea este o procedura pentru uscarea blanda a produselor de inalta calitate, prin care produsul utilizat se usuca prin sublimare fara trecere prin faza lichida.

Produsele care nu se pot pastra bine atunci cand sunt dizolvate in apa pot fi conservate prin liofilizare. In timpul acestui proces, proprietatile biologice ale acestor substante sensibile sunt pastrate, iar compusii raman neschimbati din punct de vedere calitativ si cantitativ. Dupa adaugarea apei, produsele vor avea aceleasi caracteristici ca si cele originale.

  • 860 x 7050 x 650 mm
  • Greutate: 250 kg