Data logger wireless MicroTemp100

Producator: MadgeTech SUA

MicroTemp100 este un mini inregistrator wireless de date submersibil, construit pentru a rezista la temperaturi de pana la 100˚C. Include certificat de calibrare acreditat ISO17025.

MicroTemp100 masoara si inregistreaza temperaturi cuprinse intre –40 °C si +100 °C (-40 °F si +212 °F). MicroTemp100 este submersibil pana la 70 m si are o capacitate de stocare de 32.767 de citiri.

Este compatibil cu cel mai recent software MadgeTech4, facand pornirea, oprirea si descarcarea datelor simple si usoare. Datele grafice, tabelare si rezumatele sunt furnizate pentru analiza si pot fi vizualizate ca unitati de inginerie personalizate, inclusiv unitati de pasteurizare (PU).

Printre beneficiile utilizarii acestui model, enumeram configurarea si instalarea simpla, intretinerea acestuia este minima pe termen lung si este prevazut cu alarma LED pentru a va avertiza atunci cand limitele de temperatura ridicate/joase specificate de utilizator sunt incalcate.

Se utilizeaza in implementarea programelor HACCP, in domeniul medical si farmaceutic, in industria alimentara, in cercetarile biomedicale, in studiile de mediu si pasteurizare.

  • 2.6 in x 0.7 in diam. (63 mm x 18 mm diam.)
  • Greutate 50g

Pentru buna functionare a data logger-ului, este necesara achizitia Interfetei de descarcare a datelor IFC400 (pentru o sonda) sau IFC406 (pentru 6 sonde) si un cablu de interfata USB.