Polarimetru economic P3000 cu tub de masurare PRG-100-E si senzor de temperatura PRT-E

Producator: Krüss Optronic Germania

Polarimetrul P3000 este solutia economica pentru aplicatiile standard pentru care este suficienta o precizie de masurare de ±0,01°. Isi indeplineste sarcinile in timpul record de masurare cu aprox. 1 secunda cu care dvs. sunteti familiarizati de la polarimetrele noastre digitale. Valorile masurate sunt afisate optional ca unghi optic de rotatie sau pe scala internationala de zahar a ICUMSA. Daca se doreste, acestea pot fi tiparite pe o imprimanta ASCII seriala.

Datorita compensarii fiabile a temperaturii, este posibila masurarea la orice temperatura specificata in ICUMSA, iar rezultatele vor fi apoi convertite la valoarea pentru 20 ᵒC.

Operarea este intuitiva prin afisaj cu ecran tactil iar toate modelele de polarimetre sunt in conformitate cu standardele si normele globale aplicabile.

Polarimetrul este un instrument pentru măsurarea unghiului de rotație care apare la lumina polarizată când aceasta trece prin substanțe optic active. Este alcătuit din două prisme Nicol (polarizor și analizor). Polarizorul este fix și are rolul de a polariza liniar lumina. Analizorul se poate roti astfel încât poate stabili poziția planului de polarizare.

  • 645 x 200 x 360 mm
  • Greutate: 28 kg