Seria ESD Nexxit

Producator: Bimos Germania

Unul dintre cele mai mari riscuri din statiile de lucru electronice este descarcarea electrostatica, ce poate cauza daune considerabile in productie. Astfel, incarcarea electrostatica a obiectelor sau a persoanelor din mediile de lucru ESD trebuie intotdeauna prevenita si conducerea sarcinii deplasate prevenita. Scaunele ESD de la Bimos ofera protectie sigura datorita tapiteriei, partilor din otel, plasticului si a rolelor ce sunt conductive.

Scaunele din seria ESD Nexxit se remarca prin ergonomie unica, ajustare simpla si intuitiva pentru utilizator, asigurand automat o postura corecta de asezare. De asemenea, scaunele sunt confortabile si foarte rezistente, perfecte pentru folosirea in mediul industrial. Totodata, scaunele respecta conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1.

Scaunele de laborator ESD Nexxit sunt testate si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Scaunele din seria ESD Nexxit se remarca prin ergonomie unica, ajustare simpla si intuitiva pentru utilizator, asigurand automat o postura corecta de asezare. Totodata, scaunele respecta conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1.

Scaunele din seria ESD Nexxit sunt disponibile in 3 variante cu spatar (NEXXIT 1, NEXXIT 2, NEXXIT 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare.

– Inaltimea sezutului: 450 – 600 mm / 570 – 820 mm

– Disponibil intr-o gama larga de culori

– Materiale disponibile: piele artificiala Magic, material Duotec, Supertec sau spuma integrala.

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei ESD Nexxit.

– Destinat mediilor de lucru ESD

– Conductiv electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1

– Este posibila reglarea adancimii, a inclinarii si a spatarului pe inaltime

– Design modern, potrivit pentru lucrul in laborator

– Robust si usor

– Mobil si usor de manipulat

– Ergonomie specifica industriei, asigurand o postare corecta a utilizatorului

– Confortabil

– Usor de curatat

– Flexibil