Seria ESD Sintec

Producator: Bimos Germania

Unul dintre cele mai mari riscuri din statiile de lucru electronice este descarcarea electrostatica, ce poate cauza daune considerabile in productie. Astfel, incarcarea electrostatica a obiectelor sau a persoanelor din mediile de lucru ESD trebuie intotdeauna prevenita si conducerea sarcinii deplasate prevenita. Scaunele ESD de la Bimos ofera protectie sigura datorita tapiteriei, partilor din otel, plasticului si a rolelor ce sunt conductive.

Seria ESD Sintec se remarca prin proprietatile excelente ESD ce ofera o fiabilitate maxima. Scaunele respecta conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1 si dispun totodata de un design placut si ergonomic ce ofera un nivel ridicat de confort utilizatorului. De asemenea, scaunele ofera flexibilitate in ceea ce priveste design-ul datorita tapiteriei ce poate fi inlocuita foarte usor. Avand in vedere toate aceste caracteristici, scaunele ESD Sintec sunt cele mai populare scaune ESD.

Scaunele de laborator ESD Sintec sunt testate si certificate conform DIN 68877, DIN EN 1335-2 si DIN EN 1335-3. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Scaunele din seria ESD Sintec se remarca prin proprietatile excelente ESD ce ofera o fiabilitate maxima. Scaunele respecta conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1 si dispun totodata de un design placut si ergonomic ce ofera un nivel ridicat de confort utilizatorului. De asemenea, scaunele ofera flexibilitate in ceea ce priveste design-ul datorita tapiteriei ce poate fi inlocuita foarte usor. Avand in vedere toate aceste caracteristici, scaunele ESD Sintec sunt cele mai populare scaune ESD.

Scaunele din seria ESD Sintec sunt disponibile in 3 variante cu spatar (ESD Sintec 1, ESD Sintec 2, ESD Sintec 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare, sistem de blocare “stop & go”.

– Inaltime sezut: 430 – 580 mm / 580 – 850 mm

– Materiale disponibile: piele artificiala Skai ESD, material Duotec ESD sau spuma integrala ESD.

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei ESD Sintec.

– Destinat mediilor de lucru ESD

– Tapiterie foarte confortabila si conductiva electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1

– Sistemul de descarcare ce cuprinde intreaga componenta a scaunului asigura o descarcare fiabila

– Este posibila reglarea inaltimii spatarului

– Design modern, potrivit pentru lucrul in laborator

– Prevazut cu 5 roti/picioare glisante conductoare de volum

– Plastic conductor de volum

– Componente din otel cu invelis conductor

– Tapiteria sezutului si a spatarului usor de inlocuit

– Scaunul este prevazut cu un cadru de baza robust cu 5 picioare si linii plate, realizat din tevi sectionate din otel