Seria ESD Unitec

Producator: Bimos Germania

Unul dintre cele mai mari riscuri din statiile de lucru electronice este descarcarea electrostatica, ce poate cauza daune considerabile in productie. Astfel, incarcarea electrostatica a obiectelor sau a persoanelor din mediile de lucru ESD trebuie intotdeauna prevenita si conducerea sarcinii deplasate prevenita. Scaunele ESD de la Bimos ofera protectie sigura datorita tapiteriei, partilor din otel, plasticului si a rolelor ce sunt conductive.

Scaunele din seria ESD Unitec reprezinta solutia cu cost scazut, ce asigura totodata o performanta solida, pentru utilizare in mediile de lucru ESD. Ofera toate functiile standard, sunt usor de ajustat de catre utilizatori, fiind ideale pentru mediile ce implica lucrul in picioare sau de pe scaun. Scaunele din seria ESD Unitec nu sunt prevazute cu componente din plastic conductiv si din otel cu invelis conductiv, regasite la celelalte modele ESD, intrucat capabilitatea de descarcare extensiva nu reprezinta o cerinta obligatorie in multe domenii. Cu toate acestea, nu exista absolut niciun compromis in ceea ce priveste modul in care tapiteria scaunului reuseste sa redirectioneze descarcarile electrostatice jos catre baza conductiva.

Scaunele sunt testate si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2, sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei si sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Scaunele respecta conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1.

Scaunele din seria ESD Unitec reprezinta solutia cu cost scazut, ce asigura totodata o performanta solida, pentru utilizare in mediile de lucru ESD. Ofera toate functiile standard, sunt usor de ajustat de catre utilizatori, fiind ideale pentru mediile ce implica lucrul in picioare sau de pe scaun.

Scaunele din seria ESD Unitec sunt disponibile in 3 variante cu spatar (ESD Unitec 1, ESD Unitec 2, ESD Unitec 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare.

– Inaltimea sezutului: 440 – 590 mm / 580 – 850 mm

– Disponibil intr-o gama larga de culori

– Materiale disponibile: piele artificiala Skai ESD, material Duotec ESD

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei ESD Unitec.

– Destinat mediilor de lucru ESD

– Tapiterie foarte confortabila, conductiva electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1, la alegere din piele artificiala sau tesatura

– Sistemul de descarcare ce cuprinde intreaga componenta a scaunului asigura o descarcare fiabila

– Este posibila reglarea inaltimii spatarului si a sezutului, precum si a inclinatiei spatarului

– Design modern, potrivit pentru lucrul in laborator

– Prevazut cu 5 roti/picioare glisante conductoare de volum

– Conexiune conductiva continua mentinuta intre tapiterie si picioarele glisante/cu role.