Seria Nexxit

Producator: Bimos Germania

Industria moderna impune cerinte specifice in ceea ce priveste calitatea scaunelor de lucru: sustinere ergonomica, manevrare practica si robustete. Aceste cerinte se regasesc in caracteristicile scaunelor din seria Nexxit, ce se remarca prin ergonomie unica, ajustare simpla si intuitiva pentru utilizator, asigurand automat o postura corecta de asezare. De asemenea, scaunele sunt confortabile si foarte rezistente, perfecte pentru folosirea in mediul industrial.

Scaunele de laborator Nexxit sunt testate si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Seria Nexxit ofera solutia perfecta pentru toate aplicatiile din mediul industrial, statii ESD si laboratoare, in domenii precum cel de productie, cercetare, dezvoltare, medii de lucru inalte sau joase, medii de lucru in care robustetea este necesara, precum si in medii de lucru unde exista diversitate in miscare.

Scaunele din seria Nexxit sunt disponibile in 3 variante cu spatar (NEXXIT 1, NEXXIT 2, NEXXIT 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare.

– Inaltimea sezutului: 450 – 600 mm / 570 – 820 mm

– Disponibil intr-o gama larga de culori

– Materiale disponibile: piele artificiala Magic, material Duotec, Supertec sau spuma integrala.

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei Nexxit.

– Este posibila reglarea adancimii, a inclinarii si a spatarului pe inaltime

– Design modern, potrivit pentru lucrul in laborator

– Robust si usor

– Mobil si usor de manipulat

– Ergonomie specifica industriei, asigurand o postare corecta a utilizatorului

– Confortabil

– ESD (optional)

– Usor de curatat

– Flexibil