Seria ESD Neon

Producator: Bimos Germania

Unul dintre cele mai mari riscuri din statiile de lucru electronice este descarcarea electrostatica, ce poate cauza daune considerabile in productie. Astfel, incarcarea electrostatica a obiectelor sau a persoanelor din mediile de lucru ESD trebuie intotdeauna prevenita si conducerea sarcinii deplasate prevenita. Scaunele ESD de la Bimos ofera protectie sigura datorita tapiteriei, partilor din otel, plasticului si a rolelor ce sunt conductive.

Seria ESD Neon include scaune conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1, cu aspect placut, ergonomice si confortabile, ce respecta totodata conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD. Scaunele din aceasta serie sunt flexibile, sustenabile si adaptabile vizual pentru spatiul de lucru, datorita sistemului inovativ 1+1 prin care tapiteria poate fi schimbata foarte usor.

Scaunele de laborator ESD Neon sunt testate si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Seria ESD Neon include scaune cu aspect placut, ergonomice si confortabile, ce respecta totodata conditiile tehnice specifice mediilor de lucru ESD, fiind conductive electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1.

Scaunele din seria Neon sunt disponibile in 3 variante cu spatar (NEON 1, NEON 2, NEON 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare, sistem de blocare “stop & go”.

– Inaltimea sezutului: 450 – 620 mm / 590 – 870 mm

– Disponibil intr-o gama larga de culori

– Materiale disponibile: piele artificiala Magic, material Duotec, Supertec sau spuma integrala.

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei ESD Neon.

– Scaun conductiv electrostatic in conformitate cu standardul EN 61340-5-1, fiind astfel destinat utilizarii in medii de lucru ESD

– Certificat GS, indeplinind cele mai inalte nivele de siguranta

– Este posibila reglarea greutatii, a adancimii, a inclinarii si a spatarului pe inaltime

– Material sanitizabil antibacterian, rezistent la dezinfectanti si chimicale, in conformitate cu standardul ISO 2812

– Design modern, potrivit pentru lucrul in laborator

– Robust si usor

– Ergonomic si confortabil

– Usor de curatat

– Flexibil

– Prevazut cu sistem inovativ 1+1 prin care tapiteria poate fi schimbata foarte usor

– Design modular si robust

– Productie sustenabila certificata