Service

Instalare si punere in functiune

În timpul instalării, tinem cont de procesele dumneavoastră de lucru, astfel încât echipamentele noastre să poată obține cele mai bune rezultate de măsurare pentru aplicatiile dumneavoastra. Personalul nostru tehnic se asigură că sunt respectate standardele dumneavoastră interne și externe de calitate. 

Activitatile de service si reparațiile implica respectarea specificațiilor și cerințelor clientilor, oferind soluții adaptate nevoilor specifice. Lucrarile de service pot fi efectuate in laboratorul clientului sau alternativ, dispozitivul poate fi trimis la departamenteul nostru de service, unde va fi examinat de echipa noastra tehnica cu experienta in domeniu.

Personalul nostru de service cu experiență efectuează calibrări, cu dispozitive de comparare calibrate si etalonate, folosind standarde de calibrare certificate. Calibrările sunt documentate pentru dumneavoastra în certificate speciale de calibrare.

Perioadele de mentenanta pot fi specifice fiecarui Client si se bazează pe timpul de funcționare, condițiile de lucru, precum și pe experiența acumulată. Prin încheierea unui contract de service si mentenanta, beneficiati de multiple avantaje.