Software MadgeTech 4 de accesare a datelor inregistrate

Producator: MadgeTech SUA

Programul software MadgeTech 4 este conceput pentru a eficientiza procesul de descarcare si vizualizare a datelor inregistrate de data loggere, prin intermediul unei interfete prietenoase cu utilizatorul. Software-ul ofera multe functionalitati si optiuni ce permit personalizarea in vederea satisfacerii cerintelor de reglementare. 

Software-ul MadgeTech 4 este compatibil cu orice data logger MadgeTech si se poate descarca gratuit de pe site-ul MadgeTech, de unde se pot descarca de asemenea noi versiuni ale programului software.

Datele analizate de programul software MadgeTech4 se descarca in PC folosind interfeta de descarcare a datelor IFC400 (pentru o sonda) sau IFC406 (pentru 6 sonde).

Prin intermediul programului software MadgeTech4, datele inregistrate de data loggere pot fi vizualizate in format grafic si tabelar, fiind disponibile de asemenea statistici si rezumate de date ce pot fi analizate mai departe.

Software-ul permite export-ul in Microsoft Excel, adnotarea datelor, calibrare digitala si multe alte functionalitati. 

Software-ul MadgeTech 4 este compatibil cu orice data logger MadgeTech si se poate descarca gratuit de pe site-ul MadgeTech, de unde se pot descarca de asemenea noi versiuni ale programului software.

Cerinte minime PC:

  • Sistem de operare Windows 7 sau mai nou
  • Minim 4 GB RAM
  • Minim 30 MB spatiu liber hard disk (pentru instalare); 1 GB recomandat
  • Port USB disponibil (pentru cablul USB al interfetei de descarcare a datelor)
  • Compatibil cu orice data logger MadgeTech
  • Se poate descarca gratuit de pe site-ul MadgeTech, de unde se pot descarca de asemenea noi versiuni ale programului software
  • Datele analizate de programul software MadgeTech4 se descarca in PC folosind interfeta de descarcare a datelor IFC400 (pentru o sonda) sau IFC406 (pentru 6 sonde)
  • Vizualizarea datelor in format grafic si tabelar, fiind disponibile de asemenea statistici si rezumate de date ce pot fi analizate mai departe