Stereomicroscoape KSW4000 – pentru diamante si pietre pretioase

Producator: Krüss Optronic Germania

Stereomicroscopul KSW4000 este un echipament special pentru testarea diamantelor și a pietrelor colorate. Are o carcasă metalică robustă, include condensator de câmp întunecat, piesa pentru obiectiv și clește de piatră. Factorul de marire 10x și 30x, poate fi extins opțional la 20x și 60x. Este prevazut cu iluminare LED cu economie de energie și durabilă

Sunt disponibile modele cu cuvetă și masă cuvetă, polarizator și sursă de lumină rece încorporată disponibile. Modele cu sursa de lumina rece includ un ghid de lumină sau lumină incidentă și transmisă 12 V 10 W disponibilă, fiind posibilă o extensie cu conductor optic cu două brațe.

Microscoapele stereo sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape stereo ofera stabilitate chiar si in medii dure. Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Stereomicroscoapele din seria KSW4000 sunt ideale pentru testarea diamantelor și a pietrelor de culoare. La microscop, puteți defini calitatea diamantului, culoarea, claritatea, tăierea și greutatea în carate pot fi determinate.

Va rugam sa consultati specificatiile din categoria ‘Caracteristici’ de mai jos.