Stereomicroscoape MSL4000 – pentru hobby si educatie

Producator: Krüss Optronic Germania

Stereomicroscopul MSL4000 este o valoare optima din punct de vedere calitate / pret. Datorita gamei largi de accesorii si diferitelor oculare, aceste model de microscop este potrivit pentru o gama larga de aplicatii.

Toate microscoapele au o piesa de vizualizare inclinata la 45°, o reglare a distantei ochilor si a dioptriilor. Carcasa metalica este robusta si durabila. Pentru a va permite optiunea de a lucra oriunde fara a fi nevoit sa depindeti de o sursa de alimentare externa, unele dintre microscoapele MSL au o baterie care ofera o putere de 25 de ore usor de utilizat.

Stereomicroscoapele sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape stereo ofera stabilitate chiar si in medii dure. Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Stereomicroscopul este utilizat in spaecial ca dispozitiv simplu pentru probe standard și teste de suprafață, electronică, analiza mostrelor de rocă, analiza insectelor sau a chihlimbarului, etc.

Va rugam sa consultati specificatiile din categoria ‘Caracteristici’ de mai jos.