Stereomicroscoape profesionale MSZ5000 – cu interval ridicat de marire

Producator: Krüss Optronic Germania

Seria de stereomicroscoape MSZ5000 este o serie cu zoom pentru examinarea profesionala a electronicii, ingineriei de precizie, materialelor plastice si a produselor medicale.

Microscopul este utilizat pentru inspectie, asamblare, analiza, lipire, lustruire si finisare, fiind un instrument excelent pentru controlul calitatii. Intervalul mare de zoom, distanta mare de lucru si adancimea mare a campului faciliteaza lucrul in multe zone.

Aceste modele ofera marire variabila continuu cu zoom total de 7-45x, sunt dotate cu carcase metalice robuste facilitand lucrul cu fiabilitate. Microscoapele stereo sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape stereo ofera stabilitate chiar si in medii dure.

Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Stereomicroscoapele profesionale se folosesc pentru examinarea profesională a produselor electronice, de inginerie de precizie, din plastic și medicale, pentru inspecție, asamblare, analiză, lipire, lustruire și prelucrare fină, pentru examinarea probelor de rocă, insecte și chihlimbarului si sunt instrumente excelente pentru controlul calității.

Accesoriile includ diverse oculare și lentile auxiliare pentru a modifica mărirea și distanța de lucru.